Ljubitelji čokolade i vina uživali u omiljenoj manifestaciji

Agencija Memento marketing i komunikacije tokom vikenda, 13. i 14. februara organizovala je u podgoričkom šoping molu Delta City treće izdanje manifestacije Čokolada i vino. Manifestacija je privukla veliki broj posjetilaca koji su uživali u kvalitetnoj ponudi učesnika, ali i vrlo lijepom i prijatnom ambijentu i pratećim sadržajima.

Najveće interesovanje tokom prvog dana privukao je nastup plesača plesnog kluba Sonrisa koji su atraktivnim grupnim nastupima oduševili brojne prisutne posjetioce Delte.
Tokom dana je vladalo veliko interesovanje za ponudu učesnika pa se za pojedinim štandovima čekao i red. Učesnici nisu krili zadovoljstvo kako posjetom tako i prodajom.

U popodnevnom dijelu programa održana je i prezentacija vrhunskih vina Medun i Vladika iz ponude kompanije 13. Jul Plantaže, a posjetiocima je prezentovano i uparivanje vina i čokolade.

Posjetioci su i u nedjelju imali priliku da degustiraju, ali i kupe vrhunska vina iz ponude vinarija Arsenijević, BUK, Vukmanović, Ćetković, Vukićević i Kopitović kao i voćna vina i likere Ivanović. Kada je čokoladni program u pitanju, svoje umijeće u izradi čokoladnih pralina i slatkog programa prezentovale su poslastičarnice Korni i Patisserie Montenegro, a posjetioci su se upoznali i sa ponudom Adoré čokolada. Za impresivnu centralnu dekoraciju je bila zadužena agencija Happy Day.

U nedjelju je gost manifestacije bio kuvar Žarko Vučinić koji je za posjetioce pripremio ukusno posluženje, a od 12 časova održana je vrlo interesantna nagradna igra prepoznavanja vina tokom koje su učesnici pokazali umijeće prepoznavanja vina samo uz pomoć čula mirisa i ukusa. Najbolji takmičari na poklon su dobili po vrhunsko vino iz ponude kompanije NTC d.o.o.

Na kraju manifestacije organizator je svim učesnicima uručio zahvalnice za učešće i zakazao novo druženje za narednu godinu.