24. septembra jubilarno deseto izdanje manifestacije Dan Sunca

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će jubilarno deseto izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca biti održano 24. septembra ove godine u podgoričkom šoping molu Delta City.

Svake godine manifestacija Dan Sunca okupi veliki broj mališana iz Podgorice, ali i drugih crnogorskih gradova i pruža im priliku da se sjajno zabave i nešto novo nauče u toku bogatog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. O odličnoj posjećenosti ove manifestacije najbolje svjedoči podatak da iz godine u godinu obaramo rekorde posjećenosti (u prosjeku preko 21.000 posjetilaca). Zbog velike popularnosti manifestacije i velikog interesovanja djece i roditelja, ova manifestacija je prije 3 godine dobila i svoje zimsko izdanje.
I ove godine, u okviru septembarskog Dana Sunca biće održano najpopularnije crnogorsko takmičenje za najmlađu djecu: Sunčana Puzijada, takmičenje beba u puzanju. Imajući u vidu ogromno interesovanje za prethodnih osam izdanja puzijade, uvjereni smo da ćemo i ovog puta imati priliku da se družimo sa velikim brojem beba i njihovih roditelja (90 takmičarskih mjesta). Puzijada svake godine ima posebnog sponzora čiji brend je vidno istaknut na podlozi, diplomama, promotivnim poklonima i u prostoru u kojem se takmičenje održava.

Albume fotografija sa ranije održanih izdanja manifestacije možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici: Link / Link2 

Program manifestacije:
10:00 – 13:00 Kreativno-edukativne radionice - parking prostor ispred Delta City-ja
10:30 – 11:30 Sunčana Puzijada – prvi dio takmičenja (centralni atrijum Delta City-ja)
13:00 – 15:00 Sportsko-zabavni program za učesnike i posjetioce – parking prostor ispred Delta City-ja
17:30 – 18:30 Sunčana Puzijada – drugi dio takmičenja (centralni atrijum Delta City-ja)
19:00 – 20:30 Proslava desetog rođendana manifestacije (zabavni program sa specijalnim gostima u centralnom atrijumu)
Za sve informacije o učešću na manifestaciji možete nas kontaktirati putem kontakt forme na sajtu ili na telefon +382 69 38 38 58